Kerätty yhteensä: {{dynamicProperties.raisedAmount | number:0}}

Näin helppoa keräyksen käynnistäminen on: 1. Valitse keräyskohde. 2. Kutsu ystäväsi mukaan hyvän asian puolesta, vaikkapa Facebookin, Twitterin tai sähköpostin kautta. 3. Omalla keräyssivullasi näet heti ystäviesi lahjoitukset ja viestit.

Kuopion yliopistollisen keskussairaalan lastenklinikka sijaitsee KYSin pääsairaalan yhteydessä. KYSin Lasten ja nuorten klinikka tarjoaa potilailleen laadukasta hoitoa, joka ottaa huomioon lapsipotilaiden ja perheiden erityistarpeet. Lasten ja nuorten klinikan moniammatillisella henkilökunnalla on erityisosaamista lasten ja nuorten sairauksien tutkimiseen, toteamiseen, hoitoon ja kuntoutukseen. Lasten ja nuorten klinikka hoitaa myös niitä lapsipotilaita, jotka sairautensa vuoksi tarvitsevat yliopistosairaalan erityisosaamista. 

Lastenklinikalla hoidetaan vuosittain noin 7500 lasta ja nuorta. Poliklinikkakäyntejä on vuosittain 19000 ja hoitopäiviä 13500.

Perusta oma keräyksesi Kuopion lastenklinikan tueksi. Keräyskohteenasi voi olla esimerksi lapsipotilaiden hyvinvointia parantavat viihtyvyystarpeet tai huipputason hoitolaitehankinnat. Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kohdennukseen liittyviä erityistoiveita: jaana@kummit.fi

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close