Miltä kuulostaisi juokseminen kahden hyvän tavoitteen edestä? Helsinki City Running Dayssa voit tehdä hyvää juoksullasi myös muille! Liity Lastenklinikoiden Kummien Helsinki City Running Dayn joukkueeseen ja tee kaksin verroin hyvää. Liittymällä joukkueeseen autat lapsipotilaita lähelläsi.

Kuinka voin olla mukana?

Ensiksi sinun täytyy valita itsellesi sopiva matka ja juoksutapahtuma. Sen jälkeen pyydä ystäviäsi, kavereitasi ja perhettä tukemaan juoksuasi. Kaikki keräämäsi raha menee suoraan valitsemallesi hyväntekeväisyysjärjestölle.

 

TOIMI NÄIN:

  1. Klikkaa ”Aloita keräys” -painiketta. Tämän jälkeen ohjaudut sivulle, jossa voit helposti luoda oman keräyssivusi.
  2. Kerro kavereille, että juokset tapahtumassa ja kutsu ystäväsi mukaan tukemaan kampanjaasi somessa tai sähköpostilla. Näet tukijasi ja heidän viestinsä heti omalla keräyssivullasi.

 

Lisätietoa Helsinki City Running Dayn juoksutapahtumista: www.helsinkirunningevents.fi

 

Helsinki City Running Day yhdistää Suomen suurimmat juoksutapahtumat samaan päivään. Päivän aikana juostaan Suomen suosituin puolimaraton Helsinki City Run, suomalainen juoksuikoni Helsinki City Marathon, 4-hengen tiimein juostava Helsinki City Marathonviesti ja Helsinki City 5 – urbaani katujuoksu sekä lasten Minimarathon.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close