Tämä sivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toimiakseen odotetulla tavalla (esim. ylläpitääkseen yhteyttäsi).

Päivätyökeräys

Perusta oma keräyksesi ja tue kanssamme lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa!

{{ collected_gift_amount_formatted }} kerätty

Kiitos, kun autat!

Tällä sivulla pääsette luomaan koulullenne oman keräyssivun eli digilippaan, johon lahjoittaminen on helppoa, hauskaa ja turvallista. Näette omalle keräyssivullanne tehdyt lahjoitukset sekä lahjoittajien viestit myös reaaliajassa! Lisätietoja päivätyökeräyksestä saat soittamalla Lastenklinikoiden Kummien toimistolle 040 582 4759 tai sähköpostitse: kaisa@kummit.fi

Oman keräyksen aloittaminen on helppoa ja turvallista!

Pienten potilaiden auttamisesta tulee tosi hyvä mieli, ja juuri sinä olet oikea henkilö käynnistämään keräyksen hyvän asian puolesta ja innostamaan kaveritkin mukaan.

Ohjeet digilippaan perustamiseen

Inspiroivia varainhankintoja

Auta meitä auttamaan

Olemme tärkeällä asialla, koska me yhdessä keräämme varoja lapsipotilaiden hoidon hyväksi eri puolilla Suomea. Lastenklinikoiden Kummit tukee viittä yliopistollista lastenklinikkaa ja lastensairaalaa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa. Sen lisäksi kummituen elintärkeitä osa-alueita ovat lastentautien tutkimustyö sekä lasten ja nuorten mielenterveystyö.