Tämä sivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toimiakseen odotetulla tavalla (esim. ylläpitääkseen yhteyttäsi).

Kuopio

Perusta oma keräyksesi ja tue kanssamme lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa!

{{ collected_gift_amount_formatted }} kerätty

Kiitos, kun autat!

Kuopion yliopistollisen keskussairaalan lastenklinikka sijaitsee KYSin pääsairaalan yhteydessä. KYSin Lasten ja nuorten klinikka tarjoaa potilailleen laadukasta hoitoa, joka ottaa huomioon lapsipotilaiden ja perheiden erityistarpeet. Lasten ja nuorten klinikan moniammatillisella henkilökunnalla on erityisosaamista lasten ja nuorten sairauksien tutkimiseen, toteamiseen, hoitoon ja kuntoutukseen. Lasten ja nuorten klinikka hoitaa myös niitä lapsipotilaita, jotka sairautensa vuoksi tarvitsevat yliopistosairaalan erityisosaamista. Lastenklinikalla hoidetaan vuosittain noin 7500 lasta ja nuorta. Poliklinikkakäyntejä on vuosittain 19000 ja hoitopäiviä 13500. Perusta oma keräyksesi Kuopion lastenklinikan tueksi. Keräyskohteenasi voi olla esimerkiksi lapsipotilaiden hyvinvointia parantavat viihtyvyystarpeet tai huipputason hoitolaitehankinnat. Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kohdennukseen liittyviä erityistoiveita: jaana@kummit.fi

Oman keräyksen aloittaminen on helppoa ja turvallista!

Pienten potilaiden auttamisesta tulee tosi hyvä mieli, ja juuri sinä olet oikea henkilö käynnistämään keräyksen hyvän asian puolesta ja innostamaan kaveritkin mukaan.

Inspiroivia varainhankintoja

Auta meitä auttamaan

Olemme tärkeällä asialla, koska me yhdessä keräämme varoja lapsipotilaiden hoidon hyväksi eri puolilla Suomea. Lastenklinikoiden Kummit tukee viittä yliopistollista lastenklinikkaa ja lastensairaalaa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa. Sen lisäksi kummituen elintärkeitä osa-alueita ovat lastentautien tutkimustyö sekä lasten ja nuorten mielenterveystyö.