Tämä sivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toimiakseen odotetulla tavalla (esim. ylläpitääkseen yhteyttäsi).
Helsinki

Perusta oma keräyksesi ja tue kanssamme lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa!

{{ collected_gift_amount_formatted }} kerätty

Kiitos, kun autat!

Lähde mukaan auttamaan pieniä potilaita HUS-alueella. Keräyksen voi kohdentaa Uuden lastensairaalan, Jorvin sairaalan, Hyvinkään sairaalan, Porvoon sairaalan, Lohjan sairaalan ja Raaseporin sairaalan lapsipotilaille tai lasten mielenterveystyöhön. Uuteen lastensairaalaan on keskitetty mm. koko Suomen lasten sydänkirurgia sekä elinsiirrot. Voit osoittaa lahjoituksesi jollekin osastolle tai yksikölle tai vaikka tutkimustyöhön. Esimerkiksi huipputason hoitolaitehankinnoilla tai potilaiden viihtyvyyden tukemisella saadaan ihmeitä aikaan. Olethan meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kohdennukseen liittyviä erityistoiveita: kummit@kummit.fi

Oman keräyksen aloittaminen on helppoa ja turvallista!

Pienten potilaiden auttamisesta tulee tosi hyvä mieli, ja juuri sinä olet oikea henkilö käynnistämään keräyksen hyvän asian puolesta ja innostamaan kaveritkin mukaan.

Inspiroivia varainhankintoja

Auta meitä auttamaan

Olemme tärkeällä asialla, koska me yhdessä keräämme varoja lapsipotilaiden hoidon hyväksi eri puolilla Suomea. Lastenklinikoiden Kummit tukee viittä yliopistollista lastenklinikkaa ja lastensairaalaa Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa. Sen lisäksi kummituen elintärkeitä osa-alueita ovat lastentautien tutkimustyö sekä lasten ja nuorten mielenterveystyö.