Tämä sivusto käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita toimiakseen odotetulla tavalla (esim. ylläpitääkseen yhteyttäsi).

Yhdessä teemme ihmeitä

Tuetaan yhdessä Suomen lapsia, lastenklinikoita, kehitys- ja tutkimustyötä, lasten ja nuorten mielenterveyttä sekä parannetaan pienten potilaiden viihtyvyyttä. Tervetuloa mukaan!

Teit tämän mahdolliseksi

{{ collected_gift_amount_formatted }}

Kerätty yhteensä

{{ current_participant_number }}

Inspiroivaa keräystä

Valitse lahjoituskohde

Päätä miten haluat vaikuttaa: valitse haluamasi tukikohde ja luo varainhankintasivusi.

Oman varainhankintasivun luominen kestää vain kaksi minuuttia. Päätä mihin tarkoitukseen haluat kohdentaa kampanjasi tuotot ja sen jälkeen pääset jo aloittamaan keräyksesi pienten potilaiden hyväksi!

Levitä varainhankintakampanjaasi eteenpäin ja pyydä ystäviäsi mukaan auttamaan!

Kun varainhankintasivusi on luotu, kerro siitä kaikille. Mitä useammalle ihmisille siitä kerrot, sitä nopeammin saavutat tavoitteesi. Älä unohda sanoa kiitosta kaikkien auttamiesi lasten puolesta!

Omalla keräyssivullasi näet heti ystäviesi lahjoitukset ja viestit.

Keräämäsi varat auttavat meitä tukemaan lasten ja nuorten parasta mahdollista hoitoa Suomessa. Sinun ja ystäviesi avulla saamme ihmeitä aikaan!

Perusta oma keräys pienten potilaiden hyväksi

KUMMIEN YLEISKERÄYS

Lähde mukaan auttamaan pieniä potilaita eri puolilla Suomea. Kummeille tehdyt yleislahjoitukset (eli tiettyyn kohteeseen yksilöimättömät lahjoitukset) jaetaan Lastentutkimusrahaston, Helsingin lastenklinikan ja Turun, Tampereen, Oulun ja Kuopion lastenklinikoiden kesken.
Lue lisää ja perusta keräys

LASTENTAUTIEN TUTKIMUSTYÖLLÄ TUODAAN TURVAA TULEVAISUUTEEN

Tukemalla lastentautien tutkimustyötä ja hoitohenkilöstön koulutusta voidaan kehittää lapsipotilaille tehokkaampia, turvallisempia ja kivuttomampia tutkimus- ja hoitotoimenpiteitä.
Lue lisää ja perusta keräys

LASTEN JA NUORTEN MIELENTERVEYS

Suomessa jopa 20 % lapsista ja nuorista kärsii jostain mielenterveyden häiriöstä. Tue oman keräyksesi avulla konkreettisesti lasten ja nuorten hyväksi tehtävää mielenterveystyötä. Tukesi avulla rahoitetaan muun muassa lasten ja nuorten ahdistuneisuushäiriöiden hoitoa, traumatietoisuuden lisäämistä sekä muita mielenterveyden tukiprojekteja.
Lue lisää ja perusta keräys

HELSINKI / UUSI LASTENSAIRAALA

Lähde mukaan auttamaan pieniä potilaita HUS-alueella, jonne on keskitetty mm. koko Suomen lasten sydänkirurgia sekä elinsiirrot.
Lue lisää ja perusta keräys

TURUN LASTENKLINIKKA

TYKS-alueella autetaan Varsinais-Suomen lapsipotilaita. Perusta oma keräyksesi tukemaan esimerkiksi hoitolaitehankintoja tai potilasviihtyvyyttä Turun lastenklinikalla.
Lue lisää ja perusta keräys

TAMPEREEN LASTENKLINIKKA

Perusta oma keräyksesi tukemaan pieniä potilaita Tampereen lastenklinikalla! Taysin lastenklinikka saa tilanteen ja tarveharkintansa mukaisesti päättää, mihin hankintaan Kummeilta saatua tukea on mahdollista ja tarpeellista kohdentaa.
Lue lisää ja perusta keräys

OULUN LASTENKLINIKKA

Perusta oma keräyksesi lapsipotilaiden tueksi Pohjois-Suomessa. Apusi on todella tärkeää, sillä Oulun lasten- ja nuortenklinikalla tuotetaan erikoissairaanhoidon palveluita pinta-alaltaan puolelle Suomea.
Lue lisää ja perusta keräys

KUOPION LASTENKLINIKKA

Auta lapsipotilaita Kuopiossa! KYSin lasten- ja nuortenklinikka tarjoaa potilailleen laadukasta hoitoa, joka ottaa huomioon lapsipotilaiden ja perheiden erityistarpeet.
Lue lisää ja perusta keräys

PÄIVÄTYÖKERÄYS

Osallistu koulusi kanssa päivätyökeräykseen ja olette mukana auttamassa lapsia ja nuoria ympäri Suomen. Panoksenne on äärimmäisen tärkeää, sillä sen avulla tuetaan potilasviihtyvyyttä, laitehankintoja, tutkimustyötä sekä lasten ja nuorten mielenterveystyötä ympäri Suomen!
Lue lisää ja perusta keräys

Inspiroivia varainhankintoja

Lastenklinikoiden Kummien tavoitteena on paras mahdollinen hoito lapsille ja nuorille Suomessa.